I helgen hade vi gemenskapshelg på Ansgarsgården. Alltid lika kul att få vara tillsammans ett dygn som församling. Det bjöds på mycket och god mat som alltid. En höjdpunkt var att få inta den mycket goda frukosten i solen och fågelkvittret på söndagsmorgonen. Att bara få njuta av den härliga naturen och solen.

På första samlingen på lördagen tittade vi  på den predikan som Pelle Hörnmark ledar i Pingst höll på rådslaget i Norrköping. Han utmanade oss att älska svenskarna och fokusera på uppdraget.

På eftermiddagen spelade vi både brännboll och fotboll. Det var en hård kamp i brännbollen som avgjordes de sista slagen.

På kvällen grillade vi och efter det så hade vi en fin stund tillsammans i med bön, lovsång och nattvard. Emanuel i Katrineholm hade tagit med sig gitarren och kom ut och hjälpte oss med den samlingen.

På söndagen samtalade vi om hur vi som församlingen ska nå nya människor där vi finns med evangeliet. Barnen hade också gjort en egenskriven sång där alla mammor hyllades på Mors dag.

Sammanfattningsvis en väldig  bra helg på alla sätt och vis.

Titta gärna på Pelles predikan från Pingst rådslag här:

tv-interPLAY // Pingst 2.0.